Hoe door Google voorgestelde artikelen in te schakelen?


Elke persoon die op deze door technologie gedreven planeet leeft, kent Google waarschijnlijk al en gebruikt het om meerdere redenen regelmatig. Het is de meest populaire sociale media die je ooit zult tegenkomen.

Het zal u helpen om meerdere doelstellingen en taken binnen een korte periode te bereiken. Daarom moet u er zoveel mogelijk over leren met de hulp van het Google-ondersteunings team als u de beste resultaten wilt behalen. Het werd voor het eerst geïntroduceerd als een zoekmachine die iedereen zonder enige moeite kon gebruiken om alles op te zoeken.

Niet alleen dat, maar het leverde je ook snel en effectief resultaten op. Vanwege deze factoren won Google aan populariteit en zichtbaarheid onder de webgemeenschap. Dit platform is in de loop van de tijd echter meer geworden dan een zoekmachine.

Technologische verbeteringen hebben het voor hun technische team gemakkelijk gemaakt om functies, services en producten toe te voegen. Daarom kunt u deze applicatie nu voor verschillende doeleinden gebruiken. Niet alleen dat, maar u kunt dit softwareprogramma ook gebruiken om nieuws te krijgen, uw dagelijkse routine te beheersen, vergaderingen te organiseren, reclame te maken voor uw merk, met mensen te praten, enz.

Het maakt niet uit hoe goed u bekend bent met technologie en internet, het komt vrij vaak voor dat mensen het een uitdaging vinden om de functies van een applicatie voor het eerst te gebruiken. Als u een van deze mensen bent, schaam u dan niet om zo snel mogelijk hulp te vragen aan het technische ondersteuningsteam van Google.

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met deze mensen, waardoor u moeiteloos de meest geschikte hulp krijgt en de kans op problemen aanzienlijk wordt geminimaliseerd. Dit aspect zal de kwaliteit van uw leven effectief verbeteren.

Daarnaast zijn er een paar stappen die u kunt volgen om de functie voor voorgestelde artikelen in te schakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is Google Chrome openen op uw smartphone, laptop of computer
  • Zodra het softwareprogramma op uw scherm is geopend, tikt u op de drie stippen die u in de rechterbovenhoek van het scherm vindt
  • Er verschijnt een lijst met opties voor je, tik op het tabblad Instellingen
  • U vindt een tabblad met de naam Ontdekken op de nieuwe pagina, tik erop
  • De bovenstaande stap geeft u een knop om uw voorgestelde artikelen in te schakelen, selecteer deze

Als u meer informatie nodig heeft over de instructies, kunt u het bellen Google ondersteunings nummer  wanneer het u uitkomt.

Gerelateerde artikelen

Hoe Google Voice Search inschakelen?

Popular posts from this blog

Hoe Google zoekgeschiedenis uitschakelen?

Hoe Google Hangouts op een pc of MAC te installeren