Hoe Google zoekgeschiedenis uitschakelen?

Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe lang je al op internet zit, de kans is groot dat je al weet hoe belangrijk Google is en hoe het je op verschillende manieren kan helpen.

Het is een multifunctionele applicatie waarmee u gemakkelijk verschillende taken kunt uitvoeren zonder enige moeite. Daarom moet u proberen er zoveel mogelijk over te begrijpen met behulp van het ondersteuningsteam van Google.

U kunt leren hoe u de talrijke gunstige functies en services kunt gebruiken voor uw bedrijf, leven en andere factoren. Google domineert de internetwereld al geruime tijd vanwege zijn betrouwbaarheid en efficiëntie. Daarom moet u deze applicatie onmiddellijk gaan gebruiken als u dat nog niet heeft gedaan.

U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Google als u hulp nodig heeft. Ze zijn beschikbaar via sms, telefoongesprekken, e-mails en livechat, zodat u gemakkelijk de beste voordelen kunt behalen en gevaren met een ruime marge kunt minimaliseren. Niet alleen dat, maar ze zijn de hele dag beschikbaar om u te helpen wanneer dat nodig is.

Elk individu op de planeet heeft privacy nodig. We willen allemaal onze gegevens en informatie zo goed mogelijk beschermen. Maar aangezien Google een zoekgeschiedenis heeft, kan het voor u een uitdaging zijn om te verbergen wat u doet.

Dat betekent echter niet dat u deze functie niet kunt wijzigen. Als u niet weet hoe u dit moet doen, dient u contact op te nemen met het technische ondersteunings team van Google voor aanvullende informatie en hulp. Daarnaast zijn er een paar stappen die u in gedachten moet houden als u uw zoekgeschie denis wilt uitschakelen.

Laten we ze nu eens nader bekijken voor een beter begrip: 

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google-software op uw computer of smartphone openen
  • Zodra de startpagina is geopend, tikt u op de profielfoto die u in de rechterbovenhoek van de pagina vindt
  • Er verschijnt een nieuwe lijst met opties op uw scherm, selecteer het tabblad met het label Zoekgeschiedenis
  • Er verschijnt een andere reeks opties op uw scherm met verschillende soorten geschiedenis verwijdering sopties, verwijder of schakel degene uit die u wenst

Met de bovenstaande stappen kunt u uw applicatie moeiteloos aanpassen. Als u meer hulp nodig heeft, moet u onmiddellijk het ondersteunings nummer van Google bellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Google Voice Search inschakelen?

Popular posts from this blog

Hoe door Google voorgestelde artikelen in te schakelen?

Hoe Google Hangouts op een pc of MAC te installeren