Hoe Google Contacten Sync uit te schakelen?


Als u een technologie- en internetgebruiker bent, begrijpt u al hoe cruciaal het is om de meest geschikte toepassingen voor uw systemen te vinden. Het is een uitdagende taak omdat het niet altijd mogelijk is om een ​​software programma te vinden met de beste functies, diensten en producten. Google kan u echter zonder problemen van al deze voordelen voorzien.

Het is een van de meest succesvolle en populaire organisaties ter wereld en kan u moeiteloos en effectief helpen bij bijna elke onderneming. Daarom moet u uw best doen om er zo snel mogelijk meer over te weten te komen met de hulp van het Google ondersteunings team.

Als u weet hoe u de functies op de juiste manier gebruikt, kunt u de kwaliteit en consistentie van uw technologische en sociale leven aanzienlijk verbeteren. Dit zijn een van de belangrijkste redenen waarom deze applicatie tegenwoordig super populair is bij mensen van verschillende leeftijden. U kunt elke bestaande gebruiker zonder problemen vragen om u te helpen begrijpen hoe deze software werkt.

Bent u iemand die met behulp van een professional probeert te leren hoe u de vele functies en services van Google kunt gebruiken? Als uw antwoord ja is, kunt u volgens uw vereisten en voorwaarden met het technische ondersteunings team van Google spreken.

Ze zullen in elke situatie succesvol en snel kunnen helpen. Niet alleen dat, maar ze zullen het u ook gemakkelijk maken om alles te begrijpen zonder verdere uitdagingen.

Als je echter niet genoeg tijd hebt om dit te doen, gebruik dan de hulp van deze blog om te leren hoe je de functie voor het synchroniseren van contacten uitschakelt. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is uw smartphone, laptop of computer opstarten
  • Zodra uw systeem actief is, gaat u naar de pagina Instellingen die u erop vindt
  • Zodra de lijst met opties op uw scherm verschijnt, tikt u op het tabblad Google
  • Er wordt een andere pagina op uw scherm geopend met een optie genaamd Google Contacts Sync erop, selecteer deze
  • Zodra u het laatste tabblad opent, verschijnt een optie met de naam Status, selecteer deze
  • U zult een tabblad vinden met de naam Automatische synchronisatie, schakel het uit 

Als u problemen ondervindt bij het volgen van de bovenstaande instructies, kunt u het ondersteunings nummer van Google bellen voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Google Maps te blijven gebruiken

Popular posts from this blog

Hoe Google zoekgeschiedenis uitschakelen?

Hoe door Google voorgestelde artikelen in te schakelen?