Hoe Google Discover uit te schakelen?


Wij leven in een wereld waarin elk individu om verschillende redenen om de paar minuten de hulp van technologie en internet nodig heeft. Deze twee elementen maken het u gemakkelijk om de kwaliteit van uw leven aanzienlijk te verbeteren.

Een van de belangrijkste sociale softwareprogramma's die tegenwoordig beschikbaar zijn, is Google. Het wordt regelmatig door elk individu op de planeet gebruikt voor een aanzienlijk aantal taken en doelstellingen. Daarom kunt u begrijpen hoeveel mensen erop vertrouwen. Vanwege al deze factoren moet u deze applicatie onmiddellijk downloaden als u deze nog niet heeft.

U kunt ook met het ondersteuningsteam van Google praten om meer te weten te komen over hoe deze software werkt. Dit aspect maakt het voor u gemakkelijk om de beste voordelen te krijgen en tegelijkertijd de kans op problemen met een ruime marge te minimaliseren. U kunt zonder problemen gebruik maken van deze applicatie op verschillende gebieden van het leven.

Niet alleen dat, maar het zal u ook helpen ervoor te zorgen dat u op alle mogelijke manieren veilig en beschermd bent. Als gevolg hiervan zijn de meeste bedrijven tegenwoordig afhankelijk van de functies, services en producten van Google. Het kan je ook in staat stellen om de nodige stappen te ondernemen om een ​​smart home te creëren.

Het maakt niet uit hoeveel u van technologie en internet houdt, u kunt nog steeds een paar problemen tegenkomen tijdens het instellen van de toepassing of het wijzigen van een functie. Maar betekent dit dat u moet afzien van het krijgen van de hulp die u nodig heeft? Nee.

Het beste wat u in deze omstandigheden kunt doen, is contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Google om hun advies te vragen. Ze zullen u niet alleen begeleiden, maar ze zullen u ook stapsgewijze instructies geven om het u gemakkelijker te maken.

Verder zijn er enkele instructies die u in gedachten kunt houden als u de Discover-pagina wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google Chrome-softwaretoepassing op uw smartphone, laptop of computer openen
  • Zodra het programma op uw systeem begint te draaien, selecteert u de drie stippen die u in de rechterbovenhoek van de pagina vindt
  • Er wordt een nieuw menu geopend vanaf de laatste stap, tik op het tabblad profielfoto
  • U krijgt nog een lijst met alternatieven. Tik op de algemene
  • Je vindt Discover op de nieuwe pagina met een vakje ernaast, schakel het uit

Als u meer informatie wilt over de bovenstaande stappen,  u het bellen Google ondersteunings nummer wanneer u maar wilt.

Gerelateerde artikelen

Hoe Google Voice Search inschakelen?

Popular posts from this blog

Hoe Google zoekgeschiedenis uitschakelen?

Hoe door Google voorgestelde artikelen in te schakelen?

Hoe Google Contacten Sync uit te schakelen?